top of page
Monochrome on Transparent.png

Yin & Yang

Yin Yang - Tips som är OERSÄTTLIGT för ett framgångsrikt & lyckligt liv.

Yin & Yang Symboliserar ytterligheter. Yin är det Feminina, inte att blanda ihop med att vara kvinna.Yang är det Maskulina, inte att blanda ihop med att vara en man.

Man har som kvinna eller man både det feminina & maskulina i sig.

 

Vi är många som på en daglig basis verkar, arbetar, leder organisationer, driver egna företag eller för den delen manövrerar & styr sig själva från YANG.

 Och?

Yang är den sidan av oss som är ”göra göra göra” maxar allt vi gör, man är en ”go getter” & kanske i många fall så stannar man inte tills man har nått resultatet- oavsett vad som kommer i kläm. Man kanske t.o.m. tror att ex. jobba övertid eller jobba 80 timmar per vecka är enda vägen till framgång. Desto mer vi har på G, desto mer ”upptagna” vi är, desto mer framgångsrika kanske vi verkar?! Kanske så vill vi gärna klaga eller skryta över hur mycket vi jobbar & hur slitsamt det är, så att vi  känner oss ännu viktigare?! VILL VI LEVA SÅ?

 

Vad är Yin då??

Absoluta motsatsen. Här laddar vi batterierna, vår kreativa sida, meditation, andningsövningar, skogspromenader, kreativitet, mysa, grilla vid stugan, kanske vår hobby eller vad det än är som laddar dina batterier. Bla. det som är din återhämtning......Att dricka 10 koppar kaffe eller springa ett intervallpass är inte att verka eller vara i sitt Yin-tillstånd.

 

Det finns många andra exempel & förklaringar, men anledningen att jag tar upp de här exemplen är att jag vill ge ett tips som är OERSÄTTLIGT om man vill nå FRAMGÅNG ( Framgång betyder såklart olika för alla människor)

 

  1. ENERGI - Ladda batterierna så ofta du kan - verka och var i YIN

  2. VISION - Vet var du vill och hur du vill att ditt liv ser ut - nu och  i framtiden

  3. ACTION - Agera när dina batterier är laddade -då kan du absolut köra ”all in” och vara i ditt bästa YANG!

 

Jag och min man Brett har båda väldigt mycket YANG, men viktigt att notera är att vi också väldigt ofta laddar våra batterier på många olika sätt genom den livsstil vi lever!  #yinyang

  

bottom of page