top of page
White on Transparent.png

ONLINE COACHING

ALL IN!

Privat coaching i 10 veckor med Mari i din "bakficka" för att nå dit du vill!

Har du satt upp målsättningar förut, men inte lyckats hålla dig till din plan? Upplever du utmaningar nu som du har haft med dig lite för länge i ryggsäcken som påverkar dig markant, i både kropp och knopp?

Kanske är det dags att sätta dig själv först för att få mer energi och glädje och må på topp både fysiskt och mentalt? ...som i sin tur skapar ringar på vattnet och sprider glädje till nära och kära! 

Om du är en ”action taker” och inom snar framtid vill kunna säga ”jag är tacksam för....” istället för ”jag önskade att....” 2024 tar jag in 5 st till att jobba med, kanske är en av platserna din?

 

Hur går coachingen till?

Du startar när du själv är redo och under 10 veckor har vi sen kontinuerlig kontakt online och jag är din “support/stöd/pepp” person gällande träning, kost och hälsa. Du kan  närsomhelst under dessa veckor komma med frågor, funderingar eller akuta ”vad ska jag ta mig till!”

Vi hörs 3-4ggr under denna period för avstämning, ändringar och optimering av planer och liknande; det första Coaching-samtalet som är baserat på specifika frågor för att veta exakt vad du vill uppnå, sen ytterligare 2-3 kortare telefonmöten.

Jag skickar ”arbetsmaterial” kring mental träning och hälsa med jämna mellanrum beroende på vad som kommer upp i samtalen och baserat på dina frågor, funderingar och målsättningar.

 

Samt så får du träningsschema, styrkeprogram och personlig kostguide som är baserat på din målsättning.


Låter detta  intressant?

Hör av dig till mig via PM eller mail så får du mer info och vet om detta är ett sätt som passar just dig att komma i form fysiskt och mentalt för att få en långsiktig och hållbar livsstilsförändring! 

Vad säger de som jobbat med Mari privat online tidigare?

 

”Sedan jag var tonåring har jag jojjobantat och haft en väldigt skev och manisk syn på träning och mat. 

Jag började jobba med Mari online i hopp om att komma ifrån dessa tankar och jag visste sedan tidigare att hon själv lyckats lösa denna balansen på ett bra sätt.

Vidare så hade jag stora problem att prioritera och hitta tid för träning på veckodagarna när jag reste mkt i arbetet. 

 

Redan efter två veckor så kände jag mig mycket piggare, sov bättre på nätterna. Framförallt somnade snabbare på kvällarna när man la sig och vaknade piggare!

Jag kände mig smidigare i kroppen och kunde pga fantastiska rörlighetsövningar sitta rakt upp med ryggen på golvet för första gången i vuxen ålder!

 

Efter ett par veckor till började kläderna sitta mycket bättre och jag hade kommit till en punkt där jag valde nyttig mat framför snabbmat för att det var godare och energinivån höll sig bättre. Den investeringen jag gjorde i mig själv genom att ta hjälp från Mari är värd varenda krona och träningsvärk!

 

Det finns många hjärnspöken som dyker upp på vägen när man vill hitta anledningar till varför man måste återgå till gamla vanor men genom att snabbt ventilera dessa med henne så försvann de. Något jag kände var extra bra var att man alltid väldigt snabbt svar vid sådana tillfällen!”

- Alexandra 

Jag va så trött, och hade ingen rutin alls på träningen. Jag kände att jag behövde hjälp att strukturera upp träningen.

Vi jobbade tillsammans online och jag nådde alla mina mål som vi satt upp och dessutom väldigt bra resultat på mitt huvudmål.

Jag har blivit starkare, smidigare, ändrat kostvanorna, och mest av allt, det va mycket mental träning, som har gjort mig mycket mer mentalt starkare.

Inte bara i träningen men i vanliga vardagslivet också.

Mari finns alltid där, med förståelse och är alltid glad, peppande, och alltid positiv. Det fantastiska är att det är individanpassat.

Om du funderar på att jobba med Mari, bara gör det, du kommer inte ångra dig.

När man får en dipp, som man så oftast får, och man skäms. Så finns Mari där alltid positiv och peppande, och får en att ändra sitt tankesätt och komma på banan igen. Hon är bara helt fantastisk❤️”

- Cathrine

"Jag kände att jag behövde en push att komma igång. Livet rullar på och man prioriterar inte in sej själv direkt.

Bokar man in sej på en kurs så blir det lite mer drivande och man vill inte ”halka efter” så man deltar på varje pass. 

I slutändan är det en jättebelöning när man ser att kroppen ändrat form och man känner sej sååå stark.  Jag har deltagit i flera olika slags träningar.

Den mentala gav otroligt mycket.  Där tog man till sej trips & trix för att ha en skön känsla inombords. Den borde alla prova! 

Kost biten anammade jag delar av så små förändringar som gör stor skillnad har det blivit. 

Upplägget är så genomtänkt, deltar man alla veckor kan man verkligen både se och känna stor skillnad på kroppsformen och helhets styrkan!

Jag har rekommenderat Mari till många och alla säger att de får verkligen känslan av att HELA kroppen förändrats efter en kurs. 

Bästa coachen ever!!!"

 

- Maria

 

”Jag började jobba med Mari online för att jag har tränat för henne förut och vet vad hon står för samt att det passar just mig.

jag inte bara gått ner i vikt utan även fått bättre koll på vad jag äter och även större förståelse hur viss saker hänger ihop.

 

Osäker? Jag säger kör! Bara kör! 

jag tror inte att den person som väljer att jobba ihop med Mari kommer att ångra sig för att hon är så mångsidig och ser till varje individs behov. 

-Elin 

LEVEL UP!

Är du redo att ta steget till nästa nivå? 

 

LEVEL UP är för dig som jobbat med mig förut och känner att det är dags att få den där extra kicken

igen med kontinuerlig support för att hålla i din träningsrutin och hälsosamma vanor.


LEVEL UP och njut av en höst utan dippar och energibrist! 

LEVEL UP och kom i form fysiskt och mentalt lagom till julfesten och nyårsfirandet, där du med stolthet

hoppar i festkläderna och är tacksam för din starka, snygga och smidiga kropp!

 

8 veckors coaching  🔅 9 okt - 3 dec 2023🔅  Är du 1 av 7? 

För vem är LEVEL UP?

Detta är online coaching i en liten grupp på max 7 personer som jag har jobbat med förut. 

Du har alltså redan en viss nivå av kunskap och verktyg att använda dig av, men vill nå nästa nivå i din träning och hälsa.

Du behöver den där extra pushen jag och en grupp kan ge, för att nå dina mål och din nästa nivå!
 

Vad är LEVEL UP?​

- 8 veckors online coaching i en liten grupp med start 9 oktober.

- Första veckan startar med ett coachingsamtal som baseras på ett frågeformulär som deltagarna fyller i och skickar in dagarna innan.

- Ytterligare 2 x onlinemöten, vecka 3 och vecka 5, med ämnen relaterade till fysisk och mental hälsa.

- Ett avslutande coachingsamtal sista veckan.

- FB grupp där vi delar med och motgångar och ställer relevanta frågor för att nå vårt mål! Här kommer jag även att leverera material att jobba med. 

- Träningsschema över 8 veckor som du fyller i och anpassar efter din vardag och din målsättning, för att ha Maris fulla stöd och mindre risk att hitta ursäkter ;)

-  4x styrkeprogram för gym och hemmaträning baserat på din nivå; motionär till vältränad.

Pga. att maxantalet är 7 personer, blir det mer hjälp och stöd än i en stor grupp, med andra ord "semi-privat coaching". På detta sätt har jag möjligheten att hålla kostnaden lägre för deltagarna än vid privat coaching och samtidigt hjälpa fler personer nå det där extra steget! 

Vill du haka på? ( 2 platser kvar ) Hör av dig i ett mail eller PM för att säkerställa att plats finns innan du betalar. ​Investeringen i din hälsa för dessa 8 veckor är 2800 kr ( 2450kr om du anmäler dig innan 4 okt ) Betalningen sätts in på: LIFE Training BG 5225-0016 - märk med för och efternamn.  Betalningen fungerar som anmälan och är bindande.

PS. Säg till om du vill ha kvitto för ex. friskvårdsbidrag. 

PS 2. Avbetalning utan extra kostnad är möjlig - hör i sådana fall av dig med förfrågan.

PS 3. Hör av dig med frågor om du är intresserad av att veta mer! ...du behöver självklart inte signa upp om du har frågor och funderingar och inser att upplägget inte verkar vara passande för just dig.

MIDSOMMARFORMEN 2023!

Vill du få tillbaka Energi, Styrka och tappa de där vinterkilona som smugit sig på?! 

Är du redo att svettas, prioritera dig själv och ge din kropp vad den förtjänar?

Under 5 veckor kommer du att utmana din kropp och knopp för att  känna dig

starkare, snyggare och tryggare när du kliver i Midsommarkläderna!

19 Maj - 23 Juni 2023 kör vi! 

I MIDSOMMARFORMEN får du hjälp med din träning samt mentala redskap att använda för att optimera livet, nå nya höjder och lättare navigera och passera hinder som oftast finns längst vägen. Du får bättre koll på vad du äter, samt viktig pepp och support för att nå dina mål lagom till Midsommar! 

Alla kan delta, otränad som vältränad. Gammal som ung. Innan starten väljer du den nivå som passar dig bäst och får program därefter; nybörjare, motionär eller vältränad. Den mentala biten är applicerbar och viktig oavsett ålder och position i livet! 

Inkluderat är:

  • 5 veckors fysiskt träningsschema med kondition och styrka ( Du väljer nivå )

  • 2 x styrketräningsprogram att alternera för hemmabruk eller på gymmet. Inkl. videoförklaringar. ( Du väljer nivå )

  • 1 veckas matdagbok med personlig feedback och kostguide för optimerad hälsa och resultat.

  • 1 gemensam online gruppcoaching (ca 90min) i början av första veckan inkl. målsättningsfrågor, där du kan välja att dela dina mål för att vi under de 5 veckorna ska kunna stötta och hjälpa varandra att nå dit vi vill.  Av erfarenhet är det detta samtal som gör störst skillnad jämfört mot att träna efter ett eget program utan coach och support. Deltagarna agerar på nya tankesätt och inspireras och därför når både mål och resultat  därefter.

  • 1 gemensam avslutande gruppcoaching (ca 60min) där vi följer upp de 5 veckorna och ser till att vi har nog med kunskap, redskap och inspiration att fortsätta utvecklas och ta vår kropp, knopp och hälsa till nästa nivå.

  • Mentala redskap, tips och utmaningar kommer under de 5 veckorna att delas i den gemensamma FB gruppen. 

Vill du haka på?? BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER: Hör av dig i ett mail eller PM för att säkerställa att plats finns innan du betalar. ​Investeringen i din hälsa under dessa 5 veckor är 1499 kr ( 1349kr om du prenumererar på mitt nyhetsbrev ) Betalningen sätts in på: LIFE Training BG 5225-0016 - märk med för och efternamn.  Betalningen fungerar som anmälan och är bindande.

PS. Säg till om du vill ha kvitto för ex. friskvårdsbidrag. 

PS 2. Avbetalning utan extra kostnad är möjlig - hör i sådana fall av dig med förfrågan.

PS 3. Ta med bästa kompisen och dela glädjen när midsommarklänningen sitter som den ska om 5 veckor! 

Tveka inte att höra av dig om du har några som helst frågor och funderingar så hjälper jag dig att reda ut alla frågetecken! 

bottom of page