top of page
Monochrome on Transparent.png

Vilka 1% förbättringar kan vi göra i vårt liv för att må bättre, prestera på en högre nivå eller lägga om vår livsstil totalt?

Vilka 1% förbättringar kan vi göra i vårt liv för att må bättre, prestera på en högre nivå eller lägga om vår livsstil totalt?

Små steg - små mål, eller snarare förändringar av ens dagliga ”system” eller vanor är ett vinnande konceptet.

 

”Jag gymmar 3ggr/vecka & ser ingen skillnad efter 3 månader....”

”Jag äter onyttigt en kväll, men jag går ju inte upp i vikt för det.....”

”Jag har högt blodsocker/högt blodtryck men än har inget akut hänt...”

Detta är saker jag hör OFTA inom mitt yrke och privatliv. Många fortsätter med en onyttig eller osmart vana helg efter helg, dag efter dag då man inte ser kopplingarna i ögonblicket och undviker att vara brutalt ärlig med sig själv när hälsan börjar svikta på olika sätt....

NÄR har man nått gränsen?? NÄR tippar bägaren över?? Inte OM - NÄR!?

Vill vi förändra något i vårt liv - på lång sikt - så är den absolut ”enklaste” vägen att börja med SMÅ % STEG

Om inte imorgon, nästa månad eller nästa år, så kan jag nästan garantera att våra dåliga vanor och saker vi ”kommer undan med” just nu, KOMMER att KOMMA IKAPP.

 

Om vi istället tar små steg och sätter upp Små mål - ändrar EN VANA - INTE 10 på en gång, kommer resultaten att komma smygande en efter en, på MÅNGA olika plan.

 

Detta är ingen Quick fix - detta handlar om livsstilsförändringar som vi kommer att älska oss själva för att vi tog tag i NU - inte ”på måndag”...!

 

Det handlar inte om att aldrig göra nånting som inte gynnar hälsan - det handlar om att bryta dåliga vanor i det stora hela, som i sin tur kommer att göra en massiv skillnad för oss både fysiskt och mentalt och skapa ett liv som vi älskar och som vi  trivs med!

Vi ser till att njuta och göra det bästa av vårt liv - det är bara vi själva som vet vad vi kan förändra och det är bara vi själva som kan göra en Måndag lika solig som en Lördag! 

  

bottom of page